De Chou behandeling

De Chou behandeling…..dat is een belangrijk onderdeel in mijn praktijk.

Tijdens deze hoofdhuid en haarmassage, haal ik de spanningen uit je hoofd. Een massage waarbij je erg ontspannen raakt. Het komt nogal eens voor dat mensen hier heerlijk liggen te ‘snurken’ J

Wanneer je voor de eerste keer deze massage ondergaat, lukt het niet altijd om je helemaal te ontspannen. Niet zo gek natuurlijk, want je weet niet wat je te wachten staat. En als je sowieso al moeite hebt om te ontspannen of hou je graag de controle, ja…dan is het soms lastig om je direct over te geven aan dat wat er komen gaat. Maar geloof mij, het lukt me uiteindelijk altijd om je in een diepe ontspanning te krijgen. Soms al tijdens de eerste massage, soms pas na een paar keer. Door een Chou behandeling aan je te geven, zorg ik dat je cortisol gehalte ( je stress hormoon) naar beneden gaat. En hoe vaker je komt, hoe lager dit gehalte wordt. Een beetje 2 stapjes vooruit en eentje terug. Onderga je dus met regelmaat een Chou behandeling, dan zul je merken dat het rustiger wordt in je hoofd. Er komt dan weer meer ruimte om dingen aan te pakken en rustig te overzien. Alles gaat wat relaxter. Een hele mooie behandeling dus voor mensen die ‘druk’ zijn in het hoofd, last hebben van veel stress of misschien wel een burn out. Maar ook voor mensen die daar niet zo’n last van hebben is het heerlijk om even in een diepe ontspanning te komen. Daarna kun je alles weer met frisse energie aan.

De Chou behandeling is een onderdeel die in elke behandeling terug komt. De ene keer kort, de andere keer wat langer. Maar ik kan geen behandeling geven zonder er de Chou in te verwerken. Maar je kunt ook alleen voor een Chou behandeling komen. De behandeling duurt dan zo’n 25 minuten.

Zoals ik eerder noemde gaat je cortisol gehalte naar beneden met 2 stapjes vooruit en weer eentje terug. Wanneer je dus stress klachten hebt of een vol hoofd, is het dus het mooiste om met regelmaat te komen.

Daarom kun je voor de Chou behandeling een strippenkaart aanschaffen. Je koopt dan 5 behandelingen in 1 keer met 10% korting. Zo kun je goed voelen welk verschil het maakt om regelmatig je hoofd leeg te maken!