Het is feest, Mamita bestaat 2,5 jaar! En wat is er veel gebeurd in die tijd!

In de afgelopen 2,5 jaar hebben al veel mensen de weg naar mijn praktijk gevonden. De één had een duidelijke hulpvraag en de ander kwam vooral voor ontspanning, een momentje voor zichzelf. Maar wat de reden ook was dat ze bij mij kwamen, iedereen ging tevreden en met een ontspannen gevoel de deur uit. En dat is wat mij een goed gevoel geeft, als iemand na een behandeling weer verder kan, ontspannen en beter in balans is.

Tijd dus om dat te vieren en cadeautjes weg te geven. Het eerste cadeau ga ik vandaag weggeven, een Persoonlijk Ritueel van 60 minuten.Veel mensen gunden zichzelf of een ander deze ervaring, maar helaas kan er maar 1 iemand winnen. Wie dat is geworden maak ik later vandaag bekend.

Mooi om te zien hoe veel mensen ook zichzelf dit moment van ontspanning gunnen. Want hoe fijn het ook is om iets voor een ander te doen, is het ook heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf zo af en toe een cadeautje te gunnen. Daarom geef ik nog wat weg…..iedereen die in de maand oktober een afspraak boekt bij mij, krijgt 20% korting! Dus maak snel een afspraak!